SAUNA SI MASAJ

Masajul, secretul tineretii fara batranete si a optimismului permanent.

swedish-massage.jpg

Nimic nu este mai placut si mai reconfortant ca un masaj facut cu maiestrie. Masajul, secretul tineretii fara batranete si a optimismului permanent. Este o tehnica straveche si a devenit o necesitate obiectiva.

masaj-si-sauna.jpg

Rasfata-te cu un masaj si viata iti va surade …in momentele in care ai avut o zi mai grea, cand ai senzatie de oboseala si nimic nu te relaxeaza. Obisnuieste-te sa faci un masaj saptamanal si ai secretul tineretii fara batranete, a optimismului permanent, a sentimentului ca nu te poate dobora nimic.

sauna-1093235_1280.jpg

In Finlanda, saunele au fost dintotdeanua asociate cu sanatatea. Primele saune au fost concepute de inventatorii scandinavi si erau spatii în care oamenii puteau sa îsi împrospateze mintea sau femeile, sa nasca. Chiar si în zilele noastre, aproape toate locuintele finlandezilor sunt dotate cu sauna.

service-5-893x350.jpg

Sunt recomandate aromele de menta si eucalypt contra racelii, pentru relaxare esentele de trandafir si lavanda, iar pentru energizare, esentele de citrice In sauna se sta aproximativ 15 minute, dupa care se face un dus cu apa potrivita pentru normalizarea temperaturii corpului.