FITNESS

Exercitiile fitness imbunatatesc starea genrala de santate, iar sesiunile cu trainerul personal garanteaza rezultatele si fac ca antrenamentul sa fie distractiv.

Gym

Exercitiul fizic in sala de fitness este orice activitate trupeasca, care imbunatateste sau mentine aptitudinile fizice si starea generala de sanatate, intr-un cuvant fitness.

Yoga Class

Acesta este realizat din diferite motive, inclusiv intarirea muschilor si a sistemului cardiovascular, dezvoltarea abilitatile atletice, pierderea in greutate sau exercitii de intretinere, sau doar din placere. Exercitiile fizice frecvente si regulate stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la prevenirea unor boli, cum ar fi boli de inima, boli cardiovasculare, diabet zaharat de tip 2 si obezitatea.

Man-at-gym

De asemenea, imbunatateste sanatatea mentala, mentine stima de sine pozitiva, si poate spori sex-appeal-ul unui individ. Obezitatea infantila este o preocupare la nivel mondial tot mai mare si exercitiul fizic poate ajuta la reducerea unora dintre efectele copilariei si obezitatii la adulti.

Pilates Stretches

PROGRAM

LUNI-VINERI  8.00-22.00

SAMBATA  9.00-19.00

DUMINICA  9.00-19.00 


ANTRENORI

CATALIN MOVILA

ALIN BAJENARU

 

TARIFE

ABONAMENT DAY TIME 1 LUNA = 130 LEI
ABONAMENT FULL TIME 1 LUNA = 170 LEI
ABONAMENT 3 LUNI DAY TIME = 360 LEI
ABONAMENTE 3 LUNI FULL TIME = 480 LEI
ABONAMENT 6 LUNI DAY TIME = 660 LEI
ABONAMENTE 6 LUNI FULL TIME = 900 LEI
ABONAMENT 12 LUNI DAY TIME = 1080 LEI
ABONAMENT 12 LUNI FULL TIME = 1260 LEI

Abonament day time - accesul in sala se permite pana la ora 15 de luni pana vineri, sambata si duminca nu exista restrictie

Core Fitness