AEROBIC

Exercițiile de aerobic, cunoscute și ca „exerciții cardio” sunt benefice pentru sănătate, ajutându-ne să ne păstrăm (ori să re recâștigăm) o siluetă de invidiat și au puterea să ne facă fericiți prin eliberarea de endorfine în creier.

picture_2.jpg

In sala noastră de aerobic de la Sport Fit poți practica cu ușurință exercițiile de aerobic preferate: bicicleta staționară, banda de alergat sau stepperul, într-o sala spațioasă, dotată cu echipamente moderne și o atmosferă prietenoasă.

picture_5.jpg

Alături de alimentația sănătoasă, exercițiile de aerobic reprezintă secretul curelor de slăbire care nu privează organismul de energia atât de necesară și reprezintă adevărate probe de încercare pentru a testa rezistența mușchilor. Exercițiile de aerobic tonifiază fizicul și spiritul.

aerobic.jpg

Impactul pozitiv asupra organismului a exercițiilor de aerobic se datorează în special creșterii ritmului bătăilor inimii care conduc la intensificarea respirației, oxigenarea accelerată a sângelui, și îmbunătățirii circulației sangivne încă de la primele mișcări.
Prin exercițiile de aerobic, mușchii și organismul primesc doza optimă de oxigen, transformând-o în hrană pentru celule și energie pentru organism.

Pilates Stretches

PROGRAM

LUNI-VINERI  8.00-22.00

SAMBATA  9.00-19.00

DUMINICA  9.00-19.00 


ANTRENORI

CATALIN MOVILA

ALIN BAJENARU

 

TARIFE

1 INTRARE = 30 LEI
ABONAMENT 1 LUNA = 140 LEI

Core Fitness